Rekisteröidy tästä

Ilmoittajaksi?

Ketkä voivat ilmoittaa Euroksi.fi:ssä?

Palvelua voivat käyttää kaikki 18 vuotta täyttäneet, rekisteröitymällä pankkitunnuksilla sivustolle.

Nettihuutokaupan ilmoitushinnat

Emme veloita avauskuluja, kiinteitä kuukausikuluja tai mitään muitakaan piilokuluja. Maksat vain, kun ilmoitat.

Nettihuutokauppojen hinta

Ilmoitushinta 9,90€. (Kiinteä omaisuus 69€)ilmoitus on mahdollista jättää, kun rekisteröinti on suoritettu ja ilmoituskulu on maksettu. Hinnasto on voimassa toistaiseksi, Euroksi Oy varaa oikeuden hinnan muutoksiin ilmoittamalla siitä kirjallisesti vähintään kuukautta ennen hinnoittelun muutoksen voimaan astumista.

Ilmoittaminen Euroksi.fi -palvelussa

Olemme pyrkineet tekemään myymisestä mahdollisimman helppoa. Ilmoittajamme tarvitsee vain laatia ilmoitus ja lopulta luovuttaa tuote. Me huolehdimme sillä välin mm. 

 • Huutokaupan järjestämisestä
 • Näkyvyydestä: Euroksi.fi  
 • Lisämarkkinoinnista (Internet, radio, lehdet)
 • Asiakaspalvelusta: Klo  08:00- 21:00  yksityisille asiakkaille (ja asiakasyrityksillemme)

Kun liitytte mukaan, saatte ilmoittaja-oikeudet Euroksi.fi -palveluun.

Ilmoituksen jättäminen

Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja jokainen vaihe on ohjeistettu. Tärkeintä ilmoituksessa on hyvät kuvat ja selkeä sekä kattava ilmoitusteksti. Kuvia on hyvä olla paljon: läheltä ja kaukaa sekä erityisesti mahdollisista vioista. Vikojen ja puutteiden ilmoittaminen on äärimmäisen tärkeää, koska tyypillisesti huutajat eivät tule katsomaan kohdetta, vaan tekevät päätöksensä ilmoituksen tietojen perusteella. Kun ilmoitus on laadittu asianmukaisesti, säästytään mahdollisilta jälkiselvittelyiltä. Epäselvissä tilanteissa suosittelemme aina kaupan sopimista ja viime kädessä purkamista.

Kun huutokauppa päättyy

Huutokaupan päättymisestä informoidaan sähköpostilla sekä ilmoittajaa että huutajaa. Tämän jälkeen Euroksi.fi  lähettää maksuohjeet huutajalle, jolla on kaksi päivää aikaa maksaa kohde  Euroksi.fi  ylläpitämälle asiakasvaratilille. Kun huutaja on maksanut kohteen, lähetämme siitä välittömästi tiedon ilmoittajalle, jolloin tavaran voi luovuttaa. Lähetämme huutajalle kuitin maksusta.
Tilitämme huutajan maksaman kauppasumman ilmoittajan tilille.

Ilmoittaminen on siis erittäin helppoa. Mikäli sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Palveluun liittyminen käytännössä

Liittyminen on helppoa eikä se maksa eikä sido mihinkään.

Käyttääksesi  Euroksi.fi -palvelua tarvitset tunnukset palveluun sekä käyttäjätilin.

Mukaan liittyminen tapahtuu näin:

 1. Klikkaa "Rekisteröidy"-painiketta.
 2. Siirry luomaan käyttäjätiliä palvelun käyttöä varten.
 3. Sinulta kysytään onko sinulla ennestään tunnus palveluun. Jos sinulla ei ole tunnusta, sinua pyydetään luomaan tunnus. Tunnuksen luomista varten tarvitset pankkitunnukset sähköistä allekirjoitusta varten. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu niillä sisään.
 4. Tämän jälkeen sinulta kysytään osoitetiedot, (henkilö) / y-tunnus ja pankkitilin numero mahdollisia asiakasmaksujen tilitystä varten.
 5. Hyväksy hinnasto ja käyttöehdot verkossa sähköisellä allekirjoituksella jonka jälkeen saat sähköpostiisi tiedon käyttäjätilin luonnista.

Tervetuloa mukaan!

Kuinka teen hyvän ilmoituksen

Tässä ohjeessa kerrotaan kuinka teet hyvän ja ennen kaikkea myyvän ilmoituksen Eurkoksi.fi -sivustolle. Hyvä ilmoitus antaa ostajalle luotettavan ja selkeän kuvan myytävästä tuotteesta ja mahdollistaa paremman myyntihinnan.

Hyvän ilmoituksen sisältö

Tärkeintä ilmoituksessa on laadukkaat ja runsaat kuvat. Ilmoituksessa ei voi olla liikaa kuvia ja niitä kannattaakin ottaa sekä läheltä että kaukaa. Kohteesta kannattaa ottaa kuvia useasta kulmasta sekä olennaisista yksityiskohdista ml. virheet ja viat. Ajoneuvojen ja koneiden osalta kuvia on syytä ottaa rekisteriotteista, tyyppilaatoista, renkaiden kulutuspinnoista, konepellin alta, hallintalaitteista, mittaristosta, sisäverhoilusta, mahdollisista vikakohdista jne. Kuvien laatuun kannattaa kiinnittää huomiota, erityisesti kuvien tarkennukseen oikeaan kohtaan. Sumuinen kuva antaa epäluotettavan vaikutelman. Euroksi.fi  sivustolla toimivat parhaiten vaakakuvat, mutta pystykuvien käyttäminen on mahdollista. Kuvien tärkeyttä ei voi liikaa korostaa.

Kuvien jälkeen tärkein on ilmoituksen tekstiosa, jossa pitää olla kaikki mahdollinen hintaan vaikuttava tieto. Erityisesti pienetkin tiedossa olevat viat/virheet pitää ilmoituksessa kertoa. Virheiden ja vikojen kertominen kertoo ilmoittajan luotettavuudesta ja ehkäisee kaupan jälkeisiä riitatilanteita. Ilmoituksessa ei myöskään pidä käyttää ylisanoja (kuten huippuhyvä, loistoyksilö tms.). Pysy tosiasioissa, se antaa luotettava kuvan.

Seuraavaksi tärkein on otsikko. Otsikon tulee olla lyhyen ytimekäs ja kertoa mistä tuotteesta on kyse ja mahdollisesti muutama tarkentava mallimerkintä. Sanaa "myydään" tai paikkakuntaa otsikkoon ei tule laittaa, sillä järjestelmä lisää sen automaattisesti ilmoitukseen. Otsikkoon ei pidä myöskään yrittää mahduttaa liikaa tietoa. Liian pitkä otsikko jää helposti lyhyempien ja ytimekkäämpien jalkoihin.

Hyvän ilmoituksen ulkoasu

Hyvässä ilmoituksessa lauseet aloitetaan isolla kirjaimella ja itse teksti on pienillä kirjaimilla. Liian pitkää yhtäjaksoista tekstiä ei pidä kirjoittaa, vaan eri asiat kannattaa jakaa kappaleisiin yhdellä tyhjällä rivillä. Ranskalaisia viivoja kannattaa käyttää, kun listataan tuotteen ominaisuuksia. Tekstin kirjasin tulee olla oletuskokoinen ja mitään erityisiä muotoiluja, kuten lihavointia, alleviivausta, isoja kirjaimia ja kursivointia, ei ole syytä käyttää. Lihavointia voi käyttää esim. ilmoituksen otsikoissa kuten "Ominaisuudet" tai "Varustelu", jonka jälkeen listataan ominaisuuksia ranskalaisilla viivoilla.

Nyrkkisääntö on, mitä vähemmän ilmoituksessa on ylimääräisiä muotoiluja, sitä selkeämpi, luotettavampi ja helppolukuisempi ilmoitus on.

Mitä ilmoitukseen ei pidä laittaa

 • Adjektiiveja, kuten huippuhyvä, erinomainen, laadukas
 • Isoilla kirjaimilla kirjoitettua tekstiä
 • Huutomerkkejä
 • Useita välilyöntejä sanojen välissä, tai useita rivinvaihtoja kappaleiden välissä
 • Lihavoidulla kirjaisintyypillä kirjoitettua tekstiä
 • Väreillä tai millään muullakaan erikoisella muotoilulla kirjoitettua tekstiä
 • Muuta kuin oletuskirjasinkoolla kirjoitettua tekstiä

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@euroksi.fi tai 050 4411950 .


Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Rekisteröidy tästä